Fisketaco
| | |

Fisketaco med mangosalsa

Med perfekt krydret fisk, knasende pålegg og en forfriskende mangosalsa, vil fisketaco garantert bli en favoritt ved middagsbordet ditt. I tillegg kommer de raskt sammen, noe som gjør dem til et ideelt alternativ for travle ukekvelder eller uformelle sammenkomster

Lyst på noe spennende? Tenk på sprø fisketaco som får en tropisk vri! Tenk deg å bite i den tilfredsstillende crunchen, etterfulgt av den søte og syrlige popen til en livlig mangosalsa. Det er en smakfest i munnen!

Det kule er at du har kontroll. Føler du deg modig? Krydre det! Vil du ha noe mildere? Hold det klassisk. Disse tacoene handler om å gjøre smaksløkene glade.

Sprø fisketaco med mangosalsa er en total gevinst. De er enkle, deilige og gir litt solskinn på tallerkenen din. Gjør deg klar til å nyte hver eneste bit!

Sjekk andre fiskeoppskrifter som fisketaco

Tunfiskpai

Laksepasta med spinat

Torsk med Chorizo

Fisketaco med mangosalsa

Fisketaco med mangosalsa

Course: Fisk
Porsjoner

4

Forberedelsestid

15

minutes
Koketid

20

minutes
Kalorier

450

kcal

Ingredienser

  • 500 gram hvite fiskefileter (som torsk eller tilapia)

  • 150 gram universalmel

  • 1 ts chilipulver

  • 1 ts spisskummen

  • 1/2 ts hvitløkspulver

  • Salt og pepper etter smak

  • 1 kopp panko brødsmuler

  • 2 egg, pisket

  • Vegetabilsk eller olivenolje til steking

  • 8 små mais- eller meltortillas

  • 2 kopper strimlet kål

  • 1 avokado, i skiver

  • Frisk koriander til pynt

Instruksjoner

  • Forbered fisken: Skjær fiskefiletene i strimler. Bland mel, chilipulver, spisskummen, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle. Sett opp en paneringsstasjon med melblandingen, sammenpisket egg og panko-brødsmuler.
  • Paner fisken: Dypp hver fiskestrimmel i melblandingen, deretter i eggene, og til slutt dekk med panko-brødsmuler.
  • Stek fisken: Varm vegetabilsk olje i en stor stekepanne over middels høy varme.
  • Stek fiskestrimlene til de er gyldenbrune og sprø, ca 3-4 minutter på hver side.
  • ørk av på tørkepapir.
  • Varm tortillaene: Varm tortillaene i en tørr panne eller mikrobølgeovn til de er varme.
  • Sett sammen tacoene: Legg noen biter av sprø fisk på hver tortilla, topp med strimlet kål, avokado i skiver og mangosalsa. Pynt med fersk koriander.
  • Server: Nyt fisketacoen med limebiter på siden for ekstra friskhet.

Lignende oppskrifter

One Comment

  1. Tilbaketråkk: Fiskekaker - MatVerden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *