Fersk suppe med melboller
|

Fersk suppe med melboller

Leter du etter en suppe som varmer sjelen din og gleder smaksløkene dine? Frisk suppe med melboller er akkurat det du trenger. Den er fullpakket med livlige grønnsaker og melboller som gjør hver skje til en fryd. Perfekt for et familiemåltid eller en koselig sammenkomst med venner, denne oppskriften gir komfort og tilfredsstillelse til bordet.

Denne oppskriften er en fantastisk måte å nyte sesongens råvarer, og skaper en buljong som er rik på smak og næringsstoffer. Det er en enkel rett å piske opp, ideell for både nye kokker og erfarne kokker. Og den beste delen? Du kan tilpasse grønnsakene basert på hva du har for hånden!

Denne ferske grønnsakssuppen er fylt med fargerike grønnsaker, tilberedt til perfeksjon i en smakfull kjøttkraft. Dumplingen gir et herlig preg, og gjør suppen solid og mettende. Hver bit er et utbrudd av smak, med en trøstende varme som garantert vil behage.

Fersk suppe med melboller

Fersk suppe med melboller

Course: Grønnsaker, Suppe
Porsjoner

4

boller
Forberedelsestid

30

minutes
Koketid

40

minutes
Kalorier

250

kcal

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje

  • 1 middels løk, i terninger

  • 2 gulrøtter, i skiver

  • 2 stangselleri, hakket

  • 1 zucchini, i terninger

  • 1 paprika, hakket

  • 4 kopper grønnsaksbuljong

  • 2 kopper fersk spinat

  • 1 ts tørket timian

  • Salt og pepper etter smak

  • 1 kopp universalmel

  • 1 ts bakepulver

  • 1/2 ts salt

  • 1/2 kopp melk

  • 1 stort egg

Veibeskrivelse

  • Stek grønnsakene: Varm olivenolje på middels varme i en stor gryte. Tilsett løk i terninger, gulrøtter og selleri til de er myke (ca. 5 minutter).
  • Tilsett gjenværende grønnsaker: Rør inn squash og paprika, kok i ytterligere 3 minutter. Hell i grønnsaksbuljongen og kok opp.
  • Krydre buljongen: Tilsett spinat, timian, salt og pepper. Reduser varmen og la småkoke i 15 minutter til grønnsakene er møre.
  • Tilbered dumplings: Bland mel, bakepulver og salt i en bolle. I en annen bolle, visp sammen melk og egg. Kombiner de våte og tørre ingrediensene til de akkurat er blandet; ikke overarbeid deigen.
  • Kok dumplings: Slipp skjeer av deigen i den kokende suppen. Dekk til og stek i ca 10 minutter, eller til dumplings er gjennomstekt og luftig.
  • Server suppen i boller og nyt varm, pyntet med friske urter om ønskelig.

Lignende oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *