Birria Taco
| |

Birria Taco

Birria taco bringer dristige smaker med sitt saftige, møre kjøtt og en rik, aromatisk buljong, disse tacoene er en fest for sansene.

Perfekt for sammenkomster eller en spesiell godbit, denne retten vil transportere deg rett til hjertet av det meksikanske kjøkken. Birria taco er fylt med saftig biff, saktekokt til perfeksjon. Kombinasjonen av krydder skaper en smakseksplosjon i munnen. Enten du nyter dem på en fiesta eller bare har lyst på noe herlig, er birria taco en sikker måte å imponere på.

Birria taco er lastet med mørt, marinert biff, full av smaker fra krydder som spisskummen, hvitløk og oregano. Tortillaene er litt sprø, utfyller det fyldige kjøttet, og dyppebuljongen tilfører en uimotståelig dybde av smak som gjør hver bit uforglemmelig.

Slik lager du Birria Taco steg for steg

Birria Taco
Birria Taco

Birria Taco

Course: Kjøtt, Lunsj, Snacks
Porsjoner

6

Tacos
Forberedelsestid

30

minutes
Koketid

3

hours 
Kalorier

350

kcal

Ingredienser

  • 1 kg biff chuck stek, kuttet i biter

  • 1 løk, grovhakket

  • 4 fedd hvitløk, finhakket

  • 2 tørkede guajillo chili, frø fjernet

  • 2 tørkede ancho chili, frø fjernet

  • 1 ts spisskummen

  • 1 ts oregano

  • 1 ts sort pepper

  • 1 ts salt, juster etter smak

  • 4 kopper oksebuljong

  • Maistortillas

  • Frisk koriander, hakket til pynt

  • Limebåter til servering

  • Skivede reddiker til pynt

Veibeskrivelse

  • Forbered chilipastaen: Bløtlegg de tørkede chiliene i varmt vann i ca. 15 minutter til de er myke. Bland dem med løk, hvitløk, spisskummen, oregano, sort pepper og salt til de er jevne.
  • Mariner biffet: Kombiner biffbitene med chilipastaen i en bolle og la det marinere i minst 2 timer, eller over natten i kjøleskapet for dypere smak.
  • Kok kjøttet: Overfør det marinerte kjøttet til en stor gryte, tilsett kjøttkraften og kok opp. Reduser varmen og la det småkoke i 2-3 timer, eller til kjøttet er mørt og lett strimles.
  • Strimle kjøttet: Når det er kokt, fjern kjøttet fra gryten og riv det med to gafler. Sil buljongen og hold den til dypping.
  • Forbered tacoen: Varm maistortillasene på en panne. Fyll hver tortilla med en sjenerøs mengde strimlet biff, og brett dem i to.
  • Server: Server tacoen varm, pyntet med fersk koriander og lime. Ikke glem å dyppe dem i den smakfulle buljongen!

Som Birria Taco? sjekk andre tacooppskrifter

Asiatisk Taco

Fisketaco med mangosalsa

Lignende oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *