Gazpacho
Gazpacho er en måte å kjøle seg ned på en varm dag. Denne spanske suppen er ikke bare forfriskende, men også fullpakket med livlige smaker som vil vekke smaksløkene dine. Det er en perfekt rett for sommersammenkomster eller en lett lunsj.
Gazpacho er fylt med friske tomater, knasende agurker og frisk paprika, alt blandet sammen for å skape en jevn og deilig opplevelse. Med bare noen få enkle ingredienser kan du lage denne deilige oppskriften som vil imponere familie og venner.
Gazpacho er utrolig allsidig. Du kan tilpasse den med favorittgrønnsakene dine eller legge til en skvett varm saus for et ekstra kick. Det er en herlig måte å nyte grønnsakene dine mens du holder deg kjølig!
Gazpacho
Course: Lunsj, Suppe4
Boller15
minutes2
hours150
kcalIngredienser
6 modne tomater, hakket
1 agurk, skrelt og i terninger
1 rød paprika, i terninger
1 liten løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
3 kopper grønnsaksbuljong
1/4 kopp olivenolje
2 ss rødvinseddik
Salt og pepper etter smak
Frisk basilikum eller persille til pynt
Instruksjoner
- en stor bolle blander du sammen hakkede tomater, agurk, rød paprika, løk og hvitløk.
- Overfør grønnsaksblandingen til en blender eller foodprosessor. Tilsett grønnsaksbuljong, olivenolje, rødvinseddik, salt og pepper. Bland til jevn, juster teksturen etter dine preferanser.
- Overfør gazpachoen til en bolle og avkjøl i minst 2 timer for å la smakene smelte sammen og suppen avkjøles grundig.
- ør gazpachoen før servering. Hell i boller og pynt med fersk basilikum eller persille. Nyt avkjølt, perfekt for en varm dag!