Fiskekaker i Pita
|

Fiskekaker i Pitabrød

fiskekaker i pita med et sprøtt ytre og et fuktig, smakfullt interiør, de skaper et tilfredsstillende måltid som både er enkelt å tilberede og morsomt å spise.

Se for deg å bite i en varm pitabomme fylt med flassete fiskekaker, friske grønnsaker og en saftig saus. Enten du serverer dem til lunsj, middag eller en uformell sammenkomst, vil disse fiskekakene i pita helt sikkert imponere familie og venner.

Disse fiskekakene i pita er spekket med smak og en tilfredsstillende crunch. Kombinasjonen av mør fisk, urter og krydder skaper en smak som er både velsmakende og forfriskende, noe som gjør dem til en hit til ethvert måltid. Sett dem sammen med en sitronaktig yoghurtsaus for ekstra pift!

Fiskekaker i Pitabrød

Fiskekaker i Pitabrød

Course: Fisk, Lunsj
Porsjoner

4

Forberedelsestid

15

minutes
Koketid

15

minutes
Kalorier

320

kcal

Ingredienser

  • 500 gram hvite fiskefileter (torsk, hyse eller tilapia)

  • 30-50 gram brødsmuler

  • 15-20 gram grønn løk, hakket

  • 10-15 gram frisk persille, hakket

  • 1 ss dijonsennep

  • 1 egg, pisket

  • 1 ts hvitløkspulver

  • 1 ts paprika

  • Salt og pepper etter smak

  • Pitabrød, til servering

  • Salat, tomat og agurk, til pynt

  • Sitronskiver, til servering

  • Yoghurt eller tzatziki saus, til å drysse på

Instruksjoner

  • Puls fiskefiletene i en foodprosessor til de er finhakket, men ikke purert. Overfør til en miksebolle.
  • Tilsett brødsmuler, grønn løk, persille, dijonsennep, sammenpisket egg, hvitløkspulver, paprika, salt og pepper i bollen med fisk. Bland godt til det er blandet.
  • Form blandingen til små bøffer eller kaker, ca 2-3 tommer i diameter.
  • Varm opp en stekepanne på middels varme med litt olje. Stek fiskekakene i ca 4-5 minutter på hver side, eller til de er gyldenbrune og gjennomstekt.
  • Skjær pitaene i to og fyll hver halvdel med noen fiskekaker. Tilsett salat, skivede tomater og agurker for ekstra friskhet. Drypp med yoghurt eller tzatzikisaus.
  • Nyt dine deilige fiskekaker i pita med en skvis sitron på siden.

Som Fiskekaker i Pitabrød? Sjekk andre lignende oppskrifter

Fiskekaker

Fisketaco med mangosalsa

Tunfiskpai

Lignende oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *