Fiskekaker i Pitabrød
fiskekaker i pita med et sprøtt ytre og et fuktig, smakfullt interiør, de skaper et tilfredsstillende måltid som både er enkelt å tilberede og morsomt å spise.
Se for deg å bite i en varm pitabomme fylt med flassete fiskekaker, friske grønnsaker og en saftig saus. Enten du serverer dem til lunsj, middag eller en uformell sammenkomst, vil disse fiskekakene i pita helt sikkert imponere familie og venner.
Disse fiskekakene i pita er spekket med smak og en tilfredsstillende crunch. Kombinasjonen av mør fisk, urter og krydder skaper en smak som er både velsmakende og forfriskende, noe som gjør dem til en hit til ethvert måltid. Sett dem sammen med en sitronaktig yoghurtsaus for ekstra pift!

Fiskekaker i Pitabrød
Course: Fisk, Lunsj4
15
minutes15
minutes320
kcalIngredienser
500 gram hvite fiskefileter (torsk, hyse eller tilapia)
30-50 gram brødsmuler
15-20 gram grønn løk, hakket
10-15 gram frisk persille, hakket
1 ss dijonsennep
1 egg, pisket
1 ts hvitløkspulver
1 ts paprika
Salt og pepper etter smak
Pitabrød, til servering
Salat, tomat og agurk, til pynt
Sitronskiver, til servering
Yoghurt eller tzatziki saus, til å drysse på
Instruksjoner
- Puls fiskefiletene i en foodprosessor til de er finhakket, men ikke purert. Overfør til en miksebolle.
- Tilsett brødsmuler, grønn løk, persille, dijonsennep, sammenpisket egg, hvitløkspulver, paprika, salt og pepper i bollen med fisk. Bland godt til det er blandet.
- Form blandingen til små bøffer eller kaker, ca 2-3 tommer i diameter.
- Varm opp en stekepanne på middels varme med litt olje. Stek fiskekakene i ca 4-5 minutter på hver side, eller til de er gyldenbrune og gjennomstekt.
- Skjær pitaene i to og fyll hver halvdel med noen fiskekaker. Tilsett salat, skivede tomater og agurker for ekstra friskhet. Drypp med yoghurt eller tzatzikisaus.
- Nyt dine deilige fiskekaker i pita med en skvis sitron på siden.