Omelett med tortilla

Omelett med tortilla

Denne omeletten med tortilla er et raskt og tilfredsstillende måltid som er perfekt til frokost, lunsj. Tortillaen fungerer som en base, og gir omeletten struktur og en behagelig tekstur. Med smeltet ost, egg og ferske grønnsaker kombinerer denne retten bekvemmelighet med deilige smaker. I tillegg er det enkelt å tilpasse med favorittfyllene dine.

Omelett med tortilla

Omelett med tortilla

Course: Lunsj
Porsjoner

1

Forberedelsestid

5

minutes
Koketid

5

minutes
Kalorier

350

kcal

Ingredienser

  • 1 stor tortilla (hvete eller mais)

  • 3 store egg

  • 3 ss melk (valgfritt, for luftighet)

  • 2 ss smør eller olivenolje

  • 50 g (ca. ½ kopp) revet ost (cheddar, mozzarella eller ditt valg)

  • Salt og pepper, etter smak

  • Valgfritt fyll: skinke i terninger, paprika, løk, sopp, spinat eller tomater

Instruksjoner

  • en bolle, visp eggene med melk, salt og pepper til de er godt blandet
  • Sett en stekepanne på middels varme og tilsett smør eller olivenolje
  • Legg tortillaen flatt i pannen i ca 30 sekunder for å varme den opp
  • Hell eggeblandingen jevnt over tortillaen, la den spre seg til kantene
  • Dryss revet ost og ditt valg av fyll jevnt over toppen
  • La omeletten koke på middels lav varme i 3–5 minutter, eller til eggene er stivnet. Dekk med lokk for en mykere tekstur
  • Brett tortillaomeletten forsiktig i to og skyv den over på en tallerken. Serveres varm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *