Kyllingpasta med pesto
Kyllingpasta med pesto er den perfekte løsningen for et raskt, men likevel tilfredsstillende måltid. Det er en livlig rett som kombinerer mør kylling, pasta i en fyldig og aromatisk pestosaus
En perfekt tilberedt pasta, hver bit er full av friske smaker av basilikum og hvitløk. Det er det du får med denne kyllingpastaen med pesto, en rett som ikke bare er enkel å tilberede, men som også er deilig.
Denne kremete kyllingpastaen med pesto kombinerer saftige biter av kyllingbryst med pasta, og slenger dem i en deilig pestosaus laget av fersk basilikum, hvitløk og parmesan. Resultatet er en rett som er velsmakende, tilfredsstillende og rett og slett herlig.
Kyllingpasta med pesto
Course: Lunsj, Middag4
10
minutes20
minutes480
kcalIngredienser
250 gram pasta etter eget valg (fusilli, penne eller spaghetti)
2 ss olivenolje
2 kyllingbryst, i terninger
1/2 ts salt
1/4 ts sort pepper
1/2 kopp pestosaus (kjøpt eller hjemmelaget)
1/2 kopp tung krem
1/4 kopp revet parmesanost
Friske basilikumblader til pynt
Ekstra parmesan til servering
Instruksjoner
- Kok pastaen: Kok pastaen i en stor gryte med kokende saltet vann i henhold til anvisningen på pakken. Tøm og sett til side.
- Varm olivenolje over middels varme i en stor panne. Krydre kyllingen i terninger med salt og pepper, og legg dem deretter i gryten. Stek til kyllingen er gyldenbrun og gjennomstekt, ca 6-8 minutter.
- Lag sausen: Reduser varmen til lav, og rør inn pestosausen og tykk fløte i pannen med kyllingen. Bland godt til det er gjennomvarmet. Tilsett deretter den kokte pastaen, bland for å kombinere og belegg pastaen jevnt med sausen.
- Bland inn revet parmesanost, juster krydder etter behov. Serveres varm, pyntet med friske basilikumblader og ekstra parmesan.