Kremet pasta med kylling
|

Kremet pasta med kylling

Kremet pasta med kylling er en herlig kombinasjon av mør kylling og en fyldig, kremet saus som får smaksløkene til å gå i spinn. Denne oppskriften passer perfekt til en middag eller en koselig sammenkomst og vil garantert imponere alle rundt bordet.

Med en håndfull ingredienser kan du lage kremet kyllingpasta på et blunk, noe som gjør den til et fantastisk valg i en travel hverdag. Den kremete pastaen passer perfekt sammen med den smakfulle kyllingen og de velduftende urtene, og skaper en rett som føles overbærende, men likevel enkel.

Kremet pasta med kylling

Kremet pasta med kylling

Course: Middag, Kjøtt
Porsjoner

4

Tilberedningstid

10

minutes
Steketid

15

minutes
Kalorier

550

kcal

Ingredienser

  • 500 g kokt pasta etter eget valg (f.eks. fettuccine eller penne)

  • 500 g kyllingbryst, skåret i terninger

  • 250 g kremfløte

  • 125 g revet parmesanost

  • 2 ss olivenolje

  • 3 fedd hvitløk, hakket

  • 1 ts italiensk krydder

  • Salt og pepper etter smak

  • Fersk persille til pynt

Instruksjoner

  • Varm olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett kylling i terninger og stek til de er brunet og gjennomstekt, ca. 5-7 minutter.
  • Tilsett hakket hvitløk i stekepannen og stek i ytterligere ett minutt til det dufter.
  • Hell i fløten og la det småkoke forsiktig. Rør inn parmesanosten og italiensk krydder, og bland til osten har smeltet og sausen er godt blandet.
  • Tilsett den kokte pastaen i stekepannen, og vend rundt slik at den blir jevnt dekket av den kremete sausen. Smak til med salt og pepper etter smak.
  • Server varm, og pynt med fersk persille og eventuelt ekstra parmesan.

Lignende oppskrifter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *