Fleskepannekaker

Fleskepannekaker

Fleskepannekaker er en herlig vri på tradisjonelle pannekaker, med en kombinasjon av sprø bacon og luftig røre. Hvis du ønsker å lage noe spesielt til frokost eller brunsj, vil disse norske pannekakene garantert imponere. De er ikke bare pannekaker, de er en mettende rett som vil tilfredsstille dine lyster og gi deg lyst på mer.

Disse pannekakene har en fyldig, smakfull smak med sprø bacon, som tilfører en herlig knasende og salt smak. Den luftige konsistensen i røren kompletterer baconet perfekt, og skaper en tilfredsstillende smaksbalanse. Server dem med rømme eller sirup for å løfte frokostopplevelsen.

Fleskepannekaker er en unik norsk rett som kombinerer det søte fra pannekaker med det salte og gode fra bacon. Hver bit er en perfekt harmoni av smaker, noe som gjør dem til et must for enhver pannekakeelsker.

Fleskepannekaker

Fleskepannekaker

Course: Frokost
Porsjoner

4

Tilberedningstid

10

minutes
Steketid

20

minutes
Kalorier

250

kcal

Ingredienser

  • 250 gram allsidig mel

  • 2 kopper melk

  • 2 store egg

  • 1/2 ts salt

  • 1 ts bakepulver

  • 1 kopp kokt bacon, hakket

  • Smør eller olje til steking

Instruksjoner

  • Forbered deigen: Visp sammen mel, melk, egg, salt og bakepulver i en bolle til en jevn masse.
  • Stek baconet: Stek det hakkede baconet i en stekepanne til det er sprøtt.
  • Ta av baconet og sett det til side, men la det være igjen litt stekefett i pannen.
  • Bland sammen: Rør det sprøstekte baconet inn i røren.
  • Stek pannekakene: Varm opp en stekepanne på middels varme med litt smør eller olje. Hell røren i stekepannen og stek til det dannes bobler på overflaten, snu og stek til de er gyllenbrune på begge sider.
  • Servering: Server fleskepannekakene varme, gjerne pyntet med rømme eller sirup.

Fleskepannekaker oppskrift bilder

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *