Enchiladas med Kylling
Hvis du leter etter en trøstende og smakfull rett for å tilfredsstille lysten din, er disse enchiladas med kylling svaret. Fullpakket med mør kylling og kvalt i en fyldig, hjemmelaget saus, er de perfekte for familiemiddager eller uformelle sammenkomster med venner. Finn ut flere middagsoppskrifter på bloggen vår
Disse kyllingenchiladaene er fylt med strimlet kylling, sautert løk og krydder, alt innhyllet i myke maistortillas. De er toppet med en hjemmelaget enchiladasaus og smeltet ost, og skaper en tilfredsstillende rett som er både solid og trøstende.
Med en perfekt blanding av krydder, har retten en mild varme som forsterker den generelle smaken uten å overvelde ganen. Hver enchilada er en varm, cheesy fryd som garantert vil glede.
Ingredienser
2 kopper kokt, strimlet kylling
1 løk, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts malt spisskummen
1 ts chilipulver
Salt og pepper etter smak
8 maistortillas
1 kopp revet ost (cheddar eller Monterey Jack)
2 kopper enchiladasaus (hjemmelaget eller kjøpt i butikken)
Frisk koriander til garnering (valgfritt)
Hvordan Lage Enchiladas med Kylling
Forbered fyllet: Fres den hakkede løken og hvitløken i en stekepanne til den er gjennomsiktig. Tilsett strimlet kylling, spisskummen, chilipulver, salt og pepper. Bland godt og kok i ytterligere 2-3 minutter.
Sett sammen Enchiladas: Forvarm ovnen til 190°C. Varm maistortillaene litt for å gjøre dem smidige. Legg noen spiseskjeer av kyllingblandingen i hver tortilla, rull dem sammen og legg med sømsiden ned i en smurt ildfast form.
Tilsett saus og ost: Hell enchiladasausen jevnt over de rullede tortillaene, og dryss deretter revet ost på toppen.
Dekk fatet med aluminiumsfolie og stek i 20 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 10 minutter, eller til osten er boblende og gyllen.
Server: Pynt med fersk koriander om ønskelig, og server varm med sider som ris eller bønner.